Wat leuk! Net zo nieuwsgierig als ik.

Ik hou van onderzoekende geesten en wil graag in contact met jou komen!

Nieuwsbrief

Wat engineers willen …

printplaat

Realiseer jij je dat er bijna geen dienst of product meer bestaat zonder software? En geen bedrijf meer zonder ICT of internet? En dat de rol van mobiel, internet, data verzamelen, automatisering en robotisering niet meer weg te denken is uit onze wereld?

En dit wordt mede mogelijk gemaakt door jou. Al die tijd die jij hebt gestopt in software ontwikkeling, nieuwe mogelijkheden omarmend, nieuwe patronen ontdekkend, problemen oplossend, dat alles heeft geleid tot onze hyper-connected wereld. Dus wordt het dan niet eens tijd dat je die belangrijke plek ook opeist? Jij bent het hart van de vooruitgang. Laat je creativiteit stralen. Vertel je manager welke richting hij op moet. Trek de andere developers mee.

Hmm, ik hoor het je al zeggen. Nee, dank je, dat is niks voor mij. Ik hoef niet zo nodig op de voorgrond. Ik wil gewoon mijn ding doen. Liefst in alle vrijheid.

En dan zou ik van je willen weten: lukt dat ook? Heb je voor ogen waar jij graag aan werkt, en krijg je het voor elkaar om dat ook te doen? Ben je blij met wat je doet, zo grosso modo, door de week heen? Of heb je nog een paar doelen, waar je graag naartoe wilt werken? Zou je je werk nog wel een andere richting op willen sturen? Maar weet je eigenlijk niet goed, hoe je daar kunt komen?

Dan wil ik je helpen. De afgelopen jaren heb ik veel samengewerkt met engineers. En het is mij opgevallen dat jullie stuk voor stuk vak-experts zijn en vol zitten met innovatieve oplossingen. Maar slechts enkele ideeën verlaten het bedrijf in de vorm van een succesvol product. En dat vind ik dood- en doodzonde. Ik bedenk me iedere keer weer aan de wieg van welk succes jij kunt staan. En hoeveel creativiteit en mogelijkheden er zijn als jij volop meedoet.

Daarom start ik vanaf nu met een 2-wekelijks blog. Mijn enige doel met dit blog is om JOU te helpen. Ik kan je helpen om jouw invloed op de innovatie in jouw bedrijf te vergroten. Met mijn kennis van Agile, Lean Startup en Product Design geef ik je een kickstart.

Ik wil jou helpen met het stellen van je doelen en het realiseren van je dromen. Ik wil jou helpen de juiste stappen te zetten en deze stappen te implementeren. Ik wil jou helpen om succesvol te zijn in je bedrijf en succesvolle producten te ontwikkelen.

Maar om dat te bereiken, heb ik je hulp nodig. Want waar wringt voor jou de schoen? Wat heb jij nodig om succes te behalen?

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder.

Als dank voor je reactie ontvang je van mij een cadeau!

Jouw reactie wordt namelijk beloond met een gratis Innovative Minds Coaching ter waarde van €159,00! Dit is een adviesgesprek van een uur waarbij je je eerste stappen zet om je doelen te realiseren!

Schroom niet, om een onderwerp te noemen, dat anderen ook hebben genoemd, plaats het gewoon in je comment. Zo kan ik zien welke van de onderwerpen ‘hot’ is.

Ik zie graag je reactie tegemoet!

En een creatieve dag toegewenst!

Miriam Luijken

About the Author:

Avatar

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wil je meer weten over Lean Startup?

Ontvang dan nu het 4 stappen plan en ontdek wat de manier is om in
onzekere omstandigheden een nieuw product of dienst te ontwikkelen.