Wat leuk! Net zo nieuwsgierig als ik.

Ik hou van onderzoekende geesten en wil graag in contact met jou komen!

Nieuwsbrief

Referenties

/Referenties
Referenties 2017-02-02T14:19:46+00:00

Tevreden klanten

Werk je in een technisch innovatieve omgeving, denk je er aan om met me te werken, maar ben je benieuwd wat er over mij werd gezegd? Deze mensen gingen je voor!

 

Miriam heeft bij ons de Lean Startup methode geïntroduceerd om versneld richting te geven aan ons ontwikkelproces. Ze heeft ons goed geholpen onze ideeën te ordenen over de wensen en behoeften bij onze klanten. Door het toetsen van onze hypothesen bij de klanten hebben we ons beeld regelmatig mogen bijstellen. Het primair werken vanuit waarde voor de klant klinkt heel triviaal, maar het echt doen vergt effort en integratie in het werkproces. Miriam heeft op een heel betrokken manier dit proces begeleid. De rollen van procesbegeleider en uitdager van het team liggen haar goed.
Hendrik Jan Wolters, Hoofd Sales en Productmanagement bij Roxit
Onze vraag betrof de verwoording van onze visie en identiteit en de vertaling hiervan naar een propositie. We weten wel waar we goed in zijn, maar we wisten niet hoe we dit kunnen vertellen, zodat klanten zich aangesproken voelen en met ons in gesprek willen. Techlane heeft ons geleerd om vanuit de klant naar onszelf en onze dienstverlening te kijken en dan woorden te geven aan wie we zijn en waarmee we kunnen helpen. Hiermee zijn we meer dan onderscheidend geworden ten opzichte van onze concurrenten.

Het is heel fijn dat Techlane vanuit de doelgroep kan kijken, terwijl ze ook affiniteit heeft met de technologie. Ze begrijpt ons en onze dienstverlening! En ze is in staat om hier vanuit onze klanten naar te kijken. Dat is een bijzondere combinatie. Wat op haar site staat, klopt ook in het echt. What you see is what you get!

Techlane is steeds klantgericht en prettig om mee te sparren. Ze is direct, niet bang om te prikkelen en zit bovenop de bal. Ze heeft veel waarde geleverd in korte tijd en heeft de meningen van ons eigenwijze 3-koppige bestuur in korte tijd éénduidig op papier gekregen en ons bekrachtigd in onze waarde en identiteit. Alleen dat is ons al heel wat waard!

Nico Drost, CEO Zign Innovations
We moesten in korte tijd een MVP opleveren en waren niet zeker van onze koers. Met de hulp van Techlane hebben we een goed draaiende MVP kunnen opleveren, dat goed aansluit bij de wens van onze klant en een goede basis vormt voor verdere ontwikkeling. Techlane heeft bij ons de Lean Startup methode en Design thinking geïntroduceerd. Hiermee hebben we een brug kunnen slaan tussen onze visie en de klantwens en die snel weten te ontwikkelen naar een versie waarmee we de markt op konden.

Wij vinden de samenwerking heel prettig en productief. Het helpt ons in het structureren en prioriteren van de verschillende stappen die genomen moeten worden in de groei en ontwikkeling van smartops People Analytics. Miriam is goed in het vertalen en communiceren van de ideeën naar concrete business en product-plannen. We zijn aangenaam verrast door haar expertise, overzicht en uitdaging. Ze is een prettige gesprekspartner en een goede aanjager.

Olivier Bertels, Founder smartops People Analytics
Miriam Luijken heeft ons enorm geholpen om vanuit een conceptidee, het maken van een webspel, te komen tot een pakket van wensen en eisen en aanpak voor de realisatie in 3 D. Ze weet heel snel van een ingewikkeld vraagstuk een simpel geheel te maken.
Sylvia van de Ven, Auteur van LevenWerkenGenieten
Ik heb Miriam leren kennen als iemand die accuraat, pragmatisch en zeer gedreven is. Ze heeft snel een goed beeld van het totaal plaatje en welke stappen er ondernomen moeten worden om het eindresultaat (dan wel sprints) te bereiken. Naast dit alles is Miriam sociaal met een flinke dosis humor en haar aanwezigheid heeft een positieve invloed op de sfeer en daarmee de prestaties van het team. 
Miranda Welleman, IT Business Consultant Holland Casino

Ben je net zo tevreden en wil je ook referenties achterlaten? Mail me dan!

Vraag nu aan

Wil je ook meemaken wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen?

Het enige wat je hoeft te doen is op deze knop te drukken en de bierviltjes analyse aan te vragen, ik neem contact met je op.
Vraag nu aan

Wil je meer weten over Lean Startup?

Ontvang dan nu het 4 stappen plan en ontdek wat de manier is om in
onzekere omstandigheden een nieuw product of dienst te ontwikkelen.